Kay + = ♥

Voluit Kayleigh van der Graaf, 27 jaar. Ik ben afgestudeerd van het Grafisch Lyceum als grafisch vormgever en ben na de studie aan het werk gegaan als assistent manager. Na twee jaar miste ik het om bezig te zijn met vormgeven en ben ik begonnen aan de opleiding communication and Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam. Dit om meer verdieping en verbreding te creëren in hetgeen wat ik al deed.

Na een hele toffe stage te hebben gelopen bij Rodesk ben ik blijven hangen en heb ik naast mijn studie als UX designer gewerkt bij Rodesk/WebNL voor leuke klanten zoals Kinderdijk, Fivoor, Flatland en Caveo.


Ik vind het vooral heel leuk om digital design te combineren met maatschappelijke en culturele vraagstukken. Ik ben bijvoorbeeld vorig jaar bezig geweest met een project in de muzieksector waarbij ik onderzoek heb gedaan naar verbinding tussen jongeren tijdens de pauzes bij een concert. Ook heb ik voor EMI een concept bedacht waarbij wij jongeren/studenten in Rotterdam zuid helpen om gezonder te eten en creatiever om te gaan met de boodschappen die ze nog in huis hebben.